Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wapi’Show

28 januari @ 11:00 - 15:00

28/01/2024 van 11u tot 15u…

Een onvergetelijke ervaring, nooit eerder gezien in België met WapiNat!

Heb je je ooit voorgesteld om een moment door te brengen waar lachen de enige regel is, waar de zorgen van alledag verdwijnen en waar elk moment je meeneemt naar een wereld van goede humor en lichtheid? Allemaal op jouw favoriete manier van leven?

Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is, dan hebben we het perfecte evenement voor jou: de Wapi’Comedy Show!

Het is tijd voor een welverdiende pauze en laat je meeslepen door de kracht van de lach. We bieden je een privéshow in een café-theater van ongeveer 1u30 in het gezelschap van Fabian Lecastel, gevolgd door een buffetmaaltijd met kaas en vleeswaren van hoge kwaliteit, vergezeld van crudités, pastasalades, sauzen, brood, enz.

Een bevoorrecht moment in het gezelschap van onze Belgische ster, om in alle privacy met hem te praten en hem te ontmoeten.

De komedieshow met de titel : Amour…Eux in het gezelschap van je favoriete vereniging staat garant voor een uitzonderlijk moment rijk aan positieve emoties.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een enthousiast publiek, hartelijk te lachen en een zaak te steunen die u na aan het hart ligt. Doe met ons mee en samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Boek vandaag nog je tickets en maak je klaar om hardop te lachen met je favoriete goede doel. En als klap op de vuurpijl krijg je een gratis frisdrank als je vóór 15 december 2023 boekt en betaalt.

Prijzen :

Wapinat leden: 50 euro/persoon*.

Leden van andere clubs: 55 euro/persoon*.

Kinderen onder 12 jaar: 37 euro*.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en dit moment van lachen en medeplichtigheid met je te delen!

Het WapiNat ASBL Team

*Drankjes niet inbegrepen

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
11:00 - 15:00

Locatie

Reu de Naples 13
Reu de Naples 13
Mouscron, 7700
+ Google Maps

Geef een reactie