Le Perron

Athena Le Perron

Een zeldzame combinatie van zuivere lucht, natuur en gezelligheid

Locatie

Agister 27
B-4950 Waimes
tel. +32 80 33 03 29
www.naturisme-athena.org

 

Technische gegevens

  • oppervlakte: 4,5 ha - weide
  • open gans het jaar - van oktober tot april is aanmelden vooraf noodzakelijk
  • 96 vaste staanplaatsen
  • 33 bezoekersplaatsen waarvan 20 met elektriciteit
  • camping erkend door de Region Wailonne
  • cafetaria - vestiaire

Accommodatie

Wie kiest voor een verblijf bij Athena Le Perron, kiest ongetwijfeld voor de prachtige omgeving. Op een hoogte van 540 m., in de ongerepte natuur kan je heerlijk genieten op dit heuvelachtige terrein. Het uitzicht is adembenemend mooi.

Athena Le Perron is gans het jaar open en situeert zich in één van de mooiste streken van België met in de onmiddellijke omgeving "De Venen”, het natuurcentrum van Botrange, het meer van Robertville en het skioord Ovifat.

Rust & Ontspanning

Aan u de keuze: 2 volleybalvelden, 4 petanquebanen, 2 badmintonterreinen, tafeltennistafeis, vernieuwd zwembad, plonsbad voor de kleintjes, animatie, nieuwe speeltuin.

Toerisme & Cultuur

Vanuit het terrein kan je naar de rivier de Warchenne wandelen en van daaruit een prachtige wandeling maken naar Malmedy en Robertvilie. In de Hoge Venen zijn wandelen en langlaufen de favoriete vrijetijdsbesteding (meer dan 500 km wandelpaden) van natuurliefhebbers die deze streek in zomer en winter bezoeken.

In Malmédy zijn er 4 bewegwijzerde mountainbikeroutes waarvan één (37 km) voorbij het terrein van Le Perron komt.

De carnavalsfeesten van Malmedy en de kathedraal (www.malmedy‚be)‚ de bronnen van Spa en het beroemde circuit van Francorchamps, de waterval van Coo, het automuseum en de abdij van Stavelot, het natuurcentrum van de Botrange, de meren van Robertville en Butchenbach en het kasteel "Rheinardstein" (www.eastbelgium.com)