Ahinama et Satori Gaia Portus

Ahinama et Satori Gaia Portus

 

Locatie

Sophie en Pedro
Ahinama et Satori Gaiga Portus
Carrettera del Portus E-30393 Galifa
tel +34 644 87 99 29
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.gaiaportus.blogspot.es

 

Accommodatie

Geniet van de absolute rust in ons domein met slechts 3 huizen en een zwembad, gelegen te midden van een regionaal en beschermd natuurpark, ver van de “urbanizacion” en het massatoerisme.
Herbron in de weelderige natuur op slechts 1 km van El Portùs en zijn stranden waaronder het bekende naturistenstrand. Kom je ontspannen en geniet van een unieke ervaring van kalmte en sereniteit in ons domein van 13000 m2 dat volledig naturistisch is. Geniet van het zicht op de bergen en van het magisch en authentiek kader. Hier heersen de natuur en de rust. Het prachtige zwembad dat slechts tussen de 3 huizen gedeeld wordt, is om veiligheidsredenen voorbehouden aan volwassenen.  Door de ruimte tussen de woningen, die zelden te vinden is in de wereld van het toerisme, is dit domein een oase van rust.
Zwem gans het jaar in de warmste wateren van Spanje.
El Portus bevindt zich in het zuidoosten van Spanje, nabij Cartagena in een voorbehouden zone. Hier vind je geen woningen. Dit is het best bewaarde geheim van Spanje! De kust is ongerept en wondermooi, en gelijkt veel op Corsica. Ze wordt beschermd tegen de koude stromen door 2 kapen, vandaar de naam “Costa Calida”. Dit is de warmste zee van Spanje. El Portus bevindt zich in een warme en droge zone en geniet van een microklimaat. Regen is er zeldzaam. Wens je een deel van de winter in de zon door te brengen, weet dan dat je bij ons in december kan verblijven onder een azuurblauwe en wolkeloze hemel met een temperatuur van 20° terwijl het zeewater nog een temperatuur van 18° heeft. Op de frissere dagen kan je de mooie paden van het park verkennen of zelfs, waarom niet, een deel van de GR. Bij regenweer (zeldzaam) kan je altijd een bezoek brengen aan Cartagena en het Romeins amfitheater, alsook alle andere Romeinse en zelfs oudere ruïnes.  Cartagena is een prachtige stad op mensenmaat met een rijke geschiedenis. Het historisch centrum is verkeersvrij en het is er leuk toeven. Het nachtleven is een buitengebeuren, ook in de winter.
Kom naakt wandelen.
Ons domein dat te midden het Parc Naturel de la Muela y Cabo Tiñoso ligt, is het vertrekpunt van heel wat wandelwegen. Je komt er zelden iemand tegen. Wij kunnen je aanduiden op welke paden je naakt kan wandelen.
In de nabijheid zijn ook volgende activiteiten mogelijk: mountainbiken, kajakken, duiken, klimmen, via ferrata, … of gewoon zalig nietsdoen. Observeer de beschermde arenden en de talrijke andere wilde vogels.
Onze twee huizen:
Wees gewaarschuwd: Ahi’ Na’ Ma zal je niet onverschillig laten. Je zal ervan houden. Het is de combinatie van een sprookjestent en het beste comfort (airco, muskietennet, king size bed).
Satori is het ideale huis om de winter door te brengen in de zon. Er is zeer veel licht dankzij de vele ramen, een grote privé tuin, en een terras die op het zuiden is gericht en afgeschermd is van de wind. Je kan er tijdens de maand januari genieten van de zon op je huid en je “zonnebatterijen” opladen in de hangmat. Dit huis is zeer goed ingericht, comfortabel en verwarmd. Je zal je er thuis voelen tijdens langere verblijven. Tuin- en ligstoelen en een tuintafel.
Voel je veilig bij ons. Wij gaan verder dan de wettelijke verplichtingen. Onze huizen zijn uitgerust met rookmelders en blusapparaten. We gebruiken geen chemische producten voor het onderhoud van de huizen en het domein. We streven ernaar dat ze binnenkort “ecolodges” worden. De toegang tot ons domein houdt nieuwsgierigen tegen en waarborgt onze veiligheid en rust. Onze verblijven zijn geregistreerd bij de diensten voor toerisme.
Beide huizen hebben gratis Wifi.

 

Voordeel met FBN-kaart:
Mits vermeld bij de reservering, kennen we een korting toe van 20 EUR op de prijs vermeld op onze website en 40 EUR bij een verblijf van 2 weken of langer. Dit voordeel geldt voor beide huizen.