De Maasplassen

Pietersplas

Naturistische dagrecreatie

Locatie

Hoge Weerd
6229 AM Maastricht
tel +31 6 1110 8452
www.naturisten-maastricht.com

Accommodatie

Ons FKK terrein is toegankelijk voor leden en dagbezoekers. Wij zijn geopend van 16 april tot 16 september 11:00 – 20:00 uur als het weer goed genoeg is. 

Wij verwelkomen iedereen, jong en oud. Onze vereniging is aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN). Wij houden ons aan hun richtlijnen voor aangename naaktrecreatie. Dit houdt in dat men veilig en prettig bloot kan recreëren op het terrein. Op de website van de NFN staan deze gedragsregels vermeld.

Het terrein ligt in het natuurgebied De Hooge Weerd onder Kasteel De Hoogenweerth en vlak bij Maastricht-Heugem. Het bestaat uit een groot, beschut grasveld met voldoende schaduwplekken, twee kleine strandjes aan het water, buitendouches en een kantineboot met terras en toiletten. U kunt ligbedjes en parasols bij ons huren.

Wij hebben een afgezet deel van de Pietersplas in beheer. Dit is een officieel goedgekeurde zwemlocatie. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig gecontroleerd door de overheid. Kleine kinderen kunnen uitsluitend onder toezicht in het water spelen.

De Maasplassen heeft een eigen reglement. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om op ons terrein te kamperen, open vuur te maken, geluidsapparatuur hoorbaar te gebruiken, of films en foto’s te maken. Honden (en andere huisdieren) mogen ook niet op ons terrein.

Ons verenigingsterrein wordt gekenmerkt door rust, verantwoord naturisme, natuurschoon en gezelligheid. Ontdek eens ons prachtig plekje!

 

Voordeel met FBN-kaart

Toegangsprijs 5 € ipv 8 € op vertoon van uw FBN lidkaart