Naturistisch domein Grottamiranda

APULIE - ITALIE

APULIE, een magische plek die niet goed genoeg gekend is

Locatie

Contrada Grottamiranda
Serranova di Carovigno
Puglia (IT)
tel +33 6 67 27 18 65 of +33 6 32 51 33 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.resort-naturista-grottamiranda.com

 

Accommodatie

In het hartje van Apulië, een regio in het zuiden van Italië,  ver van het massatoerisme, tussen de Adriatische en de Ionische zee, temidden van oeroude olijfbomen, bevindt zich het nieuwe, naturistische domein GROTTAMIRANDA  (opening voorzien in april 2016) Het is gelegen op 3 km van een natuurreservaat, onder bescherming van het WWF, op 7 km van de naturistische stranden, op de gemeente van Carovigno.

Het domein is eveneens gelegen op

  • 17 km van het vliegveld van Brindisi (30 minuten)
  • 111 km van het vliegveld van Bari (1u30 rijden)
  • 18 km van Ostuni, de « città bianca »,
  • 60 km van Lecce, het Firenze van het zuiden.

DE PLUSPUNTEN: NATURISME EN CONFORT

Het naturistisch Domein GROTTAMIRANDA, beantwoordt aan de verwachtingen van veeleisende vakantiegangers. Door zijn kleinschaligheid en zijn familiaal karakter is dit het eerste Italiaanse, naturisctische centrum dat geen camping voorstelt. Elk gezin kan een appartement uitkiezen volgens de eigen behoeften, van 2 tot 6 personen en kan de charme ontdekken van een serene en gemoedelijke site.

9 APPARTEMENTEN

Ze zijn gelegen in een karaktervolle masseria. Ze bezitten kruisgewelven, het meubilair is aangepast aan de schoonheid van de zichtbare natuursteen. Alle hebben een ruim terras met tafel en stoelen, ligzetels, keuken, airco, WIFI, TV en het huislinnen wordt geleverd.

ACTIVITEITEN : SPORT - WELZIJN en CULTUUR

De ontspanningsruimte is uitgerust met een zwembad, een bar en vele hoekjes om te rusten: een boomgaard met citrusvruchten, schaduwrijke terrassen… Ping-Pong, jogging, ochtendgymnastiek, massages…. bieden u welzijn en energie. Kooklessen en culturele uitstappen laten u toe de rijkdom en het patrimonium van Apulië te ontdekken.

HET STRAND

In februari 2014 heeft de Réserve de Torre Guaceto het bestaan van een naturistenstrand erkend. Een strand met fijn zand, een heldere zee, rustig en ondiep water, op 10 minuten met de wagen van het Naturistisch Domein GROTTAMIRANDA.

APULIE, een magische plek die niet goed genoeg gekend is

Met haar mediterraans klimaat met hete en droge zomers, zachte en geparfumeerde voor- en najaren, is de regio perfect voor zonnige vakanties van 1 april tot Allerheiligen.  Het eeuwenoude olijfbomen of de trektocht door de prachtige grotten van Castellana zijn enkele voorbeelden van de rijkdom en de grote diversiteit van het natuurpatrimonium.

Tarieven

Per week

Tarieven week

Per dag

Tarieven dag

 

Voordeel met FBN-kaart

Een korting van 5% op het verblijf zal worden toegestaan aan de leden van de FBN en dit op vertoon van de lidkaart INF.

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/grottamiranda#sigProId07e4465ccb