Abélia

 

Locatie

Chemin La Riviera - Véséou Quartier Saint Julien
F-06450 Roquebillière
tel +33 6 07 04 82 87
www.naturismemercantour.fr

Accommodatie

Bernard en Valérie hebben het geluk gehad zich te kunnen vestigen in een paradijselijke omgeving waar het ganse jaar door kan worden genoten van een naturistische vakantie. Het domein is gelegen op 45 minuten van Nice en de stranden van de Middellandse Zee, en aan de voet van de bekende Vallée des Merveilles.

 

De Maritieme Alpen bieden een veelheid aan activiteiten in een droomwereld. Op dezelfde dag kan je de Rots van Monaco bezoeken, een uitstapje maken naar Italië en ’s avonds vanuit de jacuzzi de sterrenhemel boven de fabelachtige bergen van het Parc National du Mercantour bewonderen.

 

Abélia is gelegen aan de rand van het woud, op 500 meter hoogte, in de zeer dynamische vallei van de Vésubie. Het klimaat is er zeer aangenaam zodat het ganse jaar door aan naturisme kan worden gedaan. Op het domein van 4000 m² zijn er slechts twee kampeerwagens en de woning van de eigenaars.

 

Het zwembad met zout water is buiten het seizoen verwarmd en overdekt. Je kan tevens genieten, zonder toeslag, van de jacuzzi, de sauna, het pool house en de tuin met bomen voorzien van hangmatten en de hoekjes voor de kinderen ….

Voordeel met FBN-kaart

De houders van een FBN-kaart genieten een korting van 5 %.

 

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/l-abelia#sigProIdf06ed2c3dc