Naturistenterrein Buorkerij

Naturistenterrein Buorkerij

Natu(ur)istisch kamperen in het weidse Fryslân.

Locatie

Arkummerlaan 8
8764PN Dedgum
Nederland

Tel. +31 6 26 37 60 87
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Bij het prachtige dorpje Dedgum in Friesland hebben we een fantastisch terrein met 50 kampeerplaatsen overgenomen, waar we begin 2017 van start zullen gaan met een Naturistencamping.
Het pittoreske dorpje Dedgum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, een gebied met landerijen, meren en niet te vergeten de bijzondere IJsselmeerkust. Het gebied is uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen en cultuur te snuiven.

Voorzieningen

De camping is aangesloten aan het Fietsroutenetwerk en ligt diréct aan de Hanzesteden- en Elfstedenroute. Vergeet boven alles de rust niet, want dát is uiteindelijk wat ons prachtige terrein met weidse uitzichten je gaat bieden.   
Op dit moment zijn we druk bezig om het terrein nog mooier te maken en aan te passen naar onze wensen. Ook wordt de oude koeienstal omgetoverd tot een knusse ruimte waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.
Je zult je echt thuisvoelen op de Buorkerij.

Activiteiten

Veel culturele uitstapjes en prachtige fiets/wandel routes. In de stal gaan we een knusse ruimte realiseren voor een hapje en een drankje en ook een gezellig terras zal niet ontbreken. Op de toekomstige planning staat ook een zwemvijver.

Voordeel met een FBN kaart

Bij aankomst staat er een Fries welkom pakketje en gratis drankje voor u klaar!!! (graag reserveren)