Pura Vida

Pura Vida

Puur Genieten

Locatie

Calle Aqua Dulce 8
El Cano II
Vera
Spanje
www.puravidavera.com

Locatie

Het appartement bevindt zich in het gebouw 'Natsun' aan het naturistenstrand 'Vera Playa' dat zich uitstrekt over 2 km. Het strand is het enige Europese naturistenstrand dat het hele jaar door open blijft.

Vera Playa is nog een van de laatste stukjes ongerept kustgebied in Spanje, maar liefst 2000 liefhebbers van het naturisme kochten in Vera Playa een vakantiewoning. In tegenstelling tot andere kustgebieden wordt Vera Playa niet beheerd door grote hotelketens of clubs en dat zorgt voor een gemoedelijke dorpssfeer.

Vera Playa staat bekend om haar lange zomers en milde winters, dus ook ideaal om te overwinteren. Bars en supermarkten in de buurt blijven tijdens de wintermaanden open voor de vele overwinteraars.

Onze troef

Er zijn twee ruime terrassen met zicht op zee. De keuken geeft uit op het kleinere terras en de veranda geeft uit op het grootste terras. De terrassen lopen in elkaar over en zijn voorzien van het nodige tuinmeubilair zoals: zonnebedden, een parasol en een eettafel met bijhorende stoelen.
Rust, zon en gezelligheid gegarandeerd!
 
Een kleine keuken voorzien van twee kookplaten, een wasbak en een grote koelkast. Op het terras kan je ook gebruikmaken van een elektrische grillplaat. De keuken is dus ingericht om lekker zelf te koken, maar je kan natuurlijk ook altijd uit eten!
 

Het zwembad kan enkel gebruikt worden door de bezoekers van Natsun. Aan het zwembad is een ruime ligweide voorzien van bomen en schaduwplekjes. Aan de ligweide is er ook een mooie pooltuin.

Voordeel met een FBN kaart

Pura Vida Vera biedt u 10% korting op uw verblijf

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/puravida#sigProIdafa290828b