seanat

Sea Nat

Een oase van rust aan de Belgische kust

Locatie

Molenwal 40
B-8670 Koksijde
tel. +32 495 80 12 07
www.seanat.be

Technische gegevens:

  • het hele jaar geopend met toegang exotische tuin, verwarmd zwembad (29°), jacuzzi, sauna en loungebar met relaxruimte.

Accommodatie

Wie houdt van naturisme, wellness, duinen, zee en strand, kiest voor Sea Nat. Op het einde van een doodlopende wijk, vlakbij het dorp van Oostduinkerke-dorp, vind je de twee gastvrije en pittoreske luxueuze vakantielogies en een B&B-kamer met exotische tuin, jacuzzi, sauna en loungebar. Sea Nat heeft twee luxe-verblijven, één voor 2 personen, één voor 2 tot 4 personen en een B&B-kamer, alles zintuigprikkelend ingericht met licht- en kleurentherapie, modern met een exotisch tintje.

Rust & Ontspanning

De exotische tuin is zeer aantrekkelijk en werd opgenomen in tal van bedrijfsfolders omdat hij zo uniek is.
Deze tuin is in compartimenten ingedeeld waarin verschillende relaxruimten met ligbedden of tuinmeubilair voorzien zijn.
Het verwarmde zwembad (29°), de rotsdouche (lichaamstemperatuur), de jacuzzi, sauna en mooie loungebar bieden je extra ontspanning. De overdekte terrassen zijn voorzien van elektrische windschermen om steeds het ideale plekje te creëren. Een koelkast met drankjes aan democratische prijzen en hapjes maken je avonden onvergetelijk romantisch.
's Avonds is de tuin kleurrijk verlicht met een relaxerende kleurentherapie. In de loungebar vind je ook een kleedruimte en de nodige kussens voor de ligbedden. Optioneel kan u een ontspannings- en relaxatiemassage of een Thaise voetmassage reserveren. Dit dient voor uw verblijf al vastgelegd te worden, voor minstens 2 personen. Voor in de twee logies kan er optioneel ontbijt bij gereserveerd worden.

Sea Nat werd bekroond als 'Logies van de Toekomst' door de provincie West-Vlaanderen om het unieke verblijf en belevingsaspect. Sea Nat bezit ook het Q kwaliteitslabel uitgereikt door de provincie West Vlaanderen.

Toerisme & Cultuur

Bezienswaardigheden, natuurgebied, winkels en restaurants bevinden zich alle binnen wandel- of fietsafstand. De Westhoek heeft een zeer rijke geschiedenis en beschikt over tal van musea. Denk maar aan ons werelderfgoed 'de garnaalvissers te paard'
Ook verschillende natuurgebieden liggen in de directe nabijheid. Het natuurgebied de Doornpanne, met de Hoge Blekker is de meest gekende. Den Grote Oorlog heeft hier zijn sporen achtergelaten. Sea Nat is hierbij de ideale uitvalsbasis om de tientallen oorlogsbezienswaardigheden te bezoeken.

Voordeel met FBN-kaart

  • 10% op de logies (niet combineerbaar met lastminutes).

 

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/seanat-nl#sigProId986ed86bd6