Verenigingen

FBN is de overkoepelende organisatie waarbij 14 naturistenverenigingen aangesloten zijn met een totaal van 15000 leden. Zij zijn er om leuke activiteiten mee te ondernemen, gezelligheid te beleven of te sporten.

Verschillende soorten

De meeste aangesloten verenigingen hebben een terrein dat de leden met elkaar onderhouden en waar ze mogen verblijven. Op de meeste hiervan kun je kamperen. Daarnaast zijn er ook breitling fake watches verenigingen zonder terrein: groepen mensen uit een bepaalde regio die op gezette tijden een nabijgelegen zwembad of saunacomplex afhuren om daar bloot te kunnen zwemmen & welnessen

Voor alle FBN-leden!

Bij al deze clubs zijn FBN-leden tegen een kleine vergoeding ook welkom.

Lid worden

Van alle naturistenverenigingen en -organisaties die hier vermeld zijn kan je lid worden. Als een vereniging een eigen naturistenterrein beheert, dan behoren jaarplaatsen bijvoorbeeld vaak tot de mogelijkheden. De kosten voor het lidmaatschap van een replica audemars piguet vereniging variëren en hangen natuurlijk af van het soort vereniging en de inhoud van het lidmaatschap. Als je contact opneemt met de vereniging waar je graag lid van wilt worden dan kunnen zij je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

JONA


JONA is een naturistische vereniging die zich specifiek op de twintigers en dertigers richt. Het aantal deelnemers aan een activiteit schommelt momenteel tussen de 10 en de 20 personen tussen de 18 en de 35 jaar. Koppels met kinderen zijn uiteraard ook meer dan welkom. Minderjarigen die niet vergezeld zijn van hun ouders echter niet.
Meer informatie vind je op hun website: http://jongenaturisten.be/

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/vereniging#sigProId2799374639