Nieuw in onze webshop!

- Alles uit!

We zijn gewone mensen die gewone dingen doen. Alleen doen we sommige van die dingen liever in ons blootje.

Nick en Lins ontdekten bij toeval het naturisme, en het zou hen niet meer loslaten. Ze gaan op zoek naar het hoe, wie, waar, wanneer en waarom. Of beter nog: het waarom ook niet? In hun zoektocht nemen ze je mee naar een onbekende wereld vol interessante mensen en verrassende ervaringen. Hun ervaringen publiceren ze op hun blog www.nakedwanderings.com.

'En toen stonden we plots in alle kranten. Say what?'

"Nick en Lins, zonder twijfel het bekendste Belgische naturistenkoppel" - HLN https://www.hln.be/nieuws/binnenland/belgische-naturisten-verzamelen-zaterdag-massaal-in-bergen~a28612b5/

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181002_03801918 

 

- De Hamamdoek.

Ideaal voor aan het strand, op je stoel, op je ligzetel, in de sauna, voor terreinbezoeken, .... Ideaal om op te liggen/zitten. Voor hem/haar.
Keuze uit 3 kleuren, zeer goede kwaliteit, 185 cm. lang en 95 cm. breed. Logo en website zijn geborduurd.

Droogt snel, makkelijk op te vouwen, lichter om te dragen dan een handdoek.

 

 

Plaats uw bestelling via het formulier onderaan. U ontvangt binnen de 24u een mail met de betaalgegevens. Na ontvangst van het bedrag worden de hamamdoeken en/of het/de boek(en) zo snel mogelijk opgestuurd. € 26,95 per stuk voor de hamamdoeken, € 21,99 voor het boek, verzendkosten België inbegrepen. Voor andere landen komt er een normale transportkost bij.

Indien u meer dan 6 exemplaren van de hamamdoeken wenst of meer dan 2 exemplaren van het boek van Nick en Lins, gelieve een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/webshop-nl#sigProIdb27498cf72

 

View the embedded image gallery online at:
https://naturisme.be/index.php/nl/webshop-nl#sigProId9225fb2d12

 

Bestelpagina