Naturisten B&B Finca Johanna

Finca Johanna – Andalusië – Spanje

Johanna en Laurent, een Frans koppel, verwelkomen je in hun Finca om te genieten van de Andalusische levensstijl. Zon, wandelen, architectuur en culturele ontdekkingen, maar ook tapas, heerlijke wijnen en feesten. Je kan ook gewoon zalig nietsdoen in de schaduw van de bomen op een ligbed, in een hangmat of in de jacuzzi op het dakterras. Geniet van de vriendelijke bediening in de bar aan het zwembad.

Finca Johanna herbergt een vakantiewoning (gîte) met ingerichte keuken en eigen terras met barbecue. Verder zijn er natuurlijk nog vijf betoverende themakamers in het hoofdgebouw en een echte bedoeïenentent in de tuin. Het intieme karakter van deze plek staat garant voor een onvergetelijke, naturistische ervaring.

De bar en het restaurant zijn non-stop open. Verschillende spelbenodigdheden en fietsen staan ter beschikking van de gasten. Veel meer info over het domein en de accommodatie, activiteiten, omgeving, enz. vind je op de website van het domein. www.fincajohanna.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Op vertoon van de FBN-kaart 10% korting op de prijs van de overnachting. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbater..

Ontdek watwww.fincajohanna.comjou te bieden heeft.