Naturisten-camping Le Château Guiton

Le Château Guiton – Bordeaux – Frankrijk

Château Guiton, gevestigd in een oud typisch Bordeaux-wijndomein met zijn herenhuis en 18e-eeuwse kelders, biedt naturistenvakanties aan voor gezinnen in een betoverende omgeving die natuur, sereniteit en elegantie combineert.

De nieuwe eigenaren Paul en Vincent, met ervaring in de hotelindustrie, verwelkomen u van mei tot september voor een authentiek verblijf tussen groen toerisme, ontspanning en tradities, in deze oase van rust. In het hart van een park van 4 hectare vindt u grote staanplaatsen, zelfstandige huisjes en andere volledig uitgeruste accommodaties, een zwembad (11 x 11 m) en al het nodige comfort.

U kunt authentieke lokale producentenmarkten, tal van historische monumenten, de wijngaarden van Entre-Deux-Mers bezoeken, Bordeaux en St Emilion ontdekken, …

‘S Avonds, om te ontspannen na een duik in het zwembad, kunt u genieten in de schaduw van een aperitief, een selectie Bordeaux-wijnen, een goed klein gerecht bereid door Vincent met verse producten of een wekelijks aangenaam diner.

Meer info vind je op de website van de camping. www.chateau-guiton.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

5% korting op uw verblijf met uw FBN-lidmaatschapskaart. Korting die u moet melden bij de boeking. Informeer steeds bij de eigenaar voor de juiste voorwaarden.

Ontdek watNaturistencamping Le Château Guiton jou te bieden heeft.