Naturisten-camping Le Couderc

Le Couderc – Dordogne – Frankrijk

Verborgen in het glooiende landschap van de Dordogne — Périgord in het zuiden van Frankrijk, ligt Camping Le Couderc, een kindvriendelijke naturistencamping. Het terrein is 33 hectare groot en beschikt over 158 ruime kampeerplaatsen, 22 chalets en zes safaritenten.

Theaterworkshops, circuslessen, kinderthemadagen en de spooktocht zijn jaarlijks terugkerende activiteiten waar iedereen telkens weer naar uitkijkt. Rust- en natuurzoekers vinden zeker hun plaats op Camping Le Couderc. Door de specifieke eigenheid van elk van de vijf weiden is er voor elk wat wils. 

Het domein heeft een verwarmd zwembad, sauna, hammam en jacuzzi. Verder is er een bar, restaurant, pizzeria, snackbar en campingwinkel. Op het gehele terrein is WiFi beschikbaar.

Omgeven door vele pittoreske middeleeuwse dorpjes en bastides, is deze camping een prima vertrekpunt voor het maken van wandelingen en allerlei uitstapjes. Ook de vele kastelen en prehistorische vindplaatsen in de buurt zijn zeker een bezoek waard. www.LeCouderc.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Je krijgt 10% korting vanaf 14 nachten.

Je krijgt 20% korting vanaf 21 nachten (behalve tussen 16/7 en 13/8 ).

Vraag naar je korting en de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturistencamping Le Coudercjou te bieden heeft.