Naturisten-camping L'Eglantière

L’Eglantière – Midi-Pyrénées – Frankrijk

De 3-sterren naturistencamping l’Eglantière ligt op het platteland, tussen de Gascogne en de Pyreneeën, in een uitgestrekt heuvelachtig en bosrijk gebied van 50 hectare, doorkruist door de rivier de Gers.

In deze natuurlijke omgeving met zijn eeuwenoude eiken en organische tarwevelden heten je gastheren Isabelle en Xavier je welkom om te kamperen of te huren op zeer ruime en comfortabele locaties. Samen met hun team zorgen zij voor het succes van je verblijf. Op het hoger gelegen deel van de Eglantière bevinden zich de sauna-, fitness- en massagefaciliteiten.

Er is een breed gamma aan activiteiten mogelijk: vissen, Pilates, aquatonic, volleybal, tafeltennis, waterpolo, boogschieten, naaktwandelen en massage. Je kinderen kunnen met Jean-Baptiste leren vissen. Je kan deelnemen aan een gegidste en naturistische boswandeling met Domie, genieten van een duik in het verwarmde zwembad of lekker zonnebaden op een van de natuurlijke stranden van de rivier. Voor een kanotocht op de rivier word je vergezeld door Cécile!

Hier is naturisme veel meer dan naakt zijn en tracht men te leven in harmonie en symbiose met de natuur via voeding, sport en natuurbeleving. Zo serveert het restaurant gezonde maaltijden gemaakt met biologische producten van de eigen bio-boerderij.

Meer info over dit domein, voorzieningen, animatie, enz. vind je op de website van het domein.  www.leglantiere.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Deze camping geeft 5% korting op de prijzen vermeld op de website. Niet-cumuleerbaar met andere aanbiedingen.

Ontdek watNaturistencamping L’Eglantièrejou te bieden heeft.