Naturisten B&B Casa De Cinco Hermanos

Casa De Cinco Hermanos – Murcia – Spanje

Casa de cinco Hermanos, een prachtig gerenoveerd huis, omringd door de natuur. Hier kan je van het vroege voorjaar tot het late najaar naturistisch recreëren. Je kan er verblijven op basis van Bed & Breakfast (de kamers hebben elk een eigen badkamer) of een huisje huren met eigen keuken en badkamer.

Caso de cinco Hermanos is gemakkelijk te bereiken is vanuit Alicante, Murcia en Valencia. De uitbaters, Berto en Wil, kunnen je van en naar het vliegveld vervoeren tegen een redelijke vergoeding.

Casa de cinco Hermanos ligt op een terrein van 1,7 ha en heeft een groot zwembad van 13 meter x 6 meter. Het zwembad ligt een beetje hoger op de heuvel. Vanaf het grote terras rond het zwembad kan je genieten van het uitzicht op de omringende natuur. Het terrein is omringd door olijf- en amandelbomen.

Naakt wandelen en mountainbiken in de aangrenzende natuurgebieden zijn een echte aanrader. Ook uitstapjes te paard kunnen ter plaatse geregeld worden. Diverse naturistenstranden aan de Middellandse Zee zijn in drie kwartier te bereiken. Veel meer info over deze B&B, voorzieningen, omgeving, activiteiten enz. vind je op de website van het domein.  CasadecincoHermanos.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Klanten met een FBN-kaart krijgen € 5 korting/nacht op elk verblijf van 7 nachten of langer. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturisten B&B Casa De Cinco Hermanosjou te bieden heeft.