Naturisten B&B Casa Somba

Casa Somba – Nature Guests House

Casa Somba is een villa met een tropische tuin onder de altijd blauwe hemel van de Algarve (Portugal).  Deze door een Belgisch koppel uitgebate B&B heeft 2 mooie kamers en een studio voor naturisten. Eén kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een eigen balkon met panoramisch zicht. De andere bevindt zich op het gelijkvloers en heeft zijn eigen terras. De studio voor 2 personen ligt aan het zwembad en heeft een kleine keuken, een salon en beschikt over airco.

De mooie tropische tuin heeft een zwembad waarvan je in alle comfort kan genieten. Het uitgebreide ontbijt wordt opgediend onder een paviljoen naast het zwembad.

Casa Somba bevindt zich te Carvoeiro op 50 km van de luchthaven van Faro. De mooie stadjes Carvoeiro en Lagos bevinden zich in de nabijheid, net zoals de pittoreske kustdorpjes en de rotskusten van de Algarve. Er bevinden zich tenslotte nog een aantal naaktstranden in deze streek.

Claudine en Francis spreken Frans, Engels en Portugees en een aardig woordje Nederlands. Zij staan tot je beschikking om een onvergetelijke naturistische vakantie van je verblijf te maken. Hier is tijdig boeken de boodschap!

​Veel meer info over deze B&B, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein. www.casasombanature.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met de FBN-kaart

5% korting op je verblijf met je FBN-kaart. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbaters.

Ontdek watCasa Somba Naturejou te bieden heeft.