Naturisten B&B Chambres D’Hôtes Naturistes - La Fenouillère

Chambres D’Hôtes Naturistes – La Fenouillère

– Provence – Frankrijk

Geert en Marijke, de Belgische eigenaars, heten je van harte welkom in een ongedwongen en gezellige sfeer onder naturisten.

Chambres d’Hôtes Naturistes « La Fenouillère » is een mooie ruime villa gebouwd in de heuvels rond Brignoles, gelegen tussen Aix-en-Provence en Nice. De tuin van 70 are, met prachtige beplanting, bevindt zich tussen de wijngaarden en olijfbomen.

Er zijn drie gastenkamers, telkens met eigen badkamer en toilet. In de tuin vind je het zwembad, terrassen, ligstoelen, een poolhouse met douche en een zomerkeuken met BBQ. Aan het zwembad  zal je snel de stress vergeten en de mooie kanten van het leven ontdekken met een glas koele rosé wijn in de hand!

In de omgeving zijn er talrijke mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten, zoals daguitstappen naar de Gorges du Verdon, de Côte d’Azur of Ile du Levant. Meer info over deze B&B, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  www.chambres-dhotes-naturiste-provence.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Op vertoon van de FBN-kaart krijg je 5 % korting op je verblijf. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.