Naturisten B&B Les Saulaies

Les Saulaies – Anjou – Frankrijk

Zin om even op adem te komen, de streek rond Angers te ontdekken, op vakantie of gewoon op doortocht, Olivier en Bruno verwelkomen je graag in Les Saulaies, voor één nacht of voor een langer verblijf.

Les Saulaies beschikt over 3 verschillende kamers: de Rode Kamer, de Jurte en de Chalet. Het uitgebreid ontbijt is inbegrepen, s’avonds kan je deelnemen aan de gastentafel. Er is een grote tuin met overdekt zwembad en een ontspanningsruimte met sauna/bibliotheek/fitness waar gezamenlijke activiteiten zoals stages yoga, massage, reiki, yoga en pilates georganiseerd worden. Voor een relaxerende massage kan je terecht bij Olivier, opgeleid in massage en Koreaanse relaxatietherapie. Man of vrouw, alleen of in koppel, met vrienden, met of zonder kinderen, of je naturist bent sinds je geboorte of je zin hebt om de eerste stap te zetten, wees welkom!

Deze B&B, op 30 km van de stad Angers, is ideaal gelegen om tevens de talrijke renaissance kastelen van de westelijke Loire te bezoeken.

Meer info over deze B&B, voorzieningen, wellness, enz. vind je op de website van het domein. www.lessaulaies.fr

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Klanten met een FBN-kaart krijgen 5% korting bij verblijf van een week. Ook steeds een korting van €5 op alle relaxerende massages. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturisten B&B Les Saulaiesjou te bieden heeft.