Naturisten B&B Moulin De Lassier

Moulin De Lassier – Limoges – Frankrijk

De Nederlandse eigenaars Angelique & Henk-Jan verwelkomen je graag voor een naturistisch verblijf in hun gemoderniseerde oude molenaarswoning, fraai gelegen in het midden van 5 ha bos en weilanden, aan de rand van een riviertje, dichtbij het Parc Naturel Régional Périgord Limousin en de oude stad Saint-Yrieix-la-Perche.

Moulin de Lassier is met 4 kamers geschikt voor maximaal acht of negen gasten.  Voor alle gasten is er een gezellige lounge (salon) met draadloos internet beschikbaar op de eerste verdieping. De Myrtille en Fleur-de-Lys slaapkamers hebben elk een eigen badkamer.Kamer Cantaloupe heeft op dezelfde verdieping een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Kamer Tournesol wordt alleen verhuurd samen met kamer Cantaloupe als familiekamer. Men deelt dan de badkamer op deze verdieping, die bevat: toilet, douche en wastafel.

Heerlijk bloot genieten van de rust en de natuur om ons huis, op een van de terrassen, ontspannen in en bij het zwembad, of wandelen in het eigen bos. Franse gastvrijheid voor logies met uitgebreid ontbijt in een nostalgische authentieke omgeving. Op afspraak kan ook een diner worden geserveerd.

Er zijn volop toeristische mogelijkheden in de omgeving, zoals natuurwandelingen, geo-caching, bezoek aan kastelen en oude dorpjes en stadjes.

Veel meer info over het domein en de accommodatie, activiteiten, omgeving, enz. vind je op de website van het domein. Ga zeker ’s kijken. www.moulindelassier.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Gedurende het gehele seizoen vanaf 3de opeenvolgende nacht 10% korting per nacht  (alleen indien rechtstreeks bij Moulin de Lassier geboekt)

Ontdek watNaturisten B&B Moulin De Lassierjou te bieden heeft.