Naturisten B&B Nuestro Cielo

Nuestro Cielo – Andalusië – Spanje

Nuestro Cielo is gerestaureerd in de typische Andalusische stijl, plafonds met houten balken en mooie terracotta tegels. De 4 gastenkamers hebben telkens een apart terrasje, douche en toilet. Op de kamers zijn handdoeken, shampoo, douchegel en handdoeken voor aan het zwembad voorradig. Alle kamers beschikken over airco (koeling in de zomer en verwarming in de winter).

Hier vind je rust en stilte. Toch is er veel te beleven in de buurt. Liefhebbers van cultureel erfgoed zullen ongetwijfeld hun gading vinden in Malaga, Cordoba, Granada of Sevilla. Op slechts 15 km ligt El Torcal: een natuurpark, bekend om zijn specifieke rotsformaties, typische fauna en flora.

In rustige periodes kan men steenbokken van nabij bekijken. Je kan er tevens gieren, arenden en buizerds spotten. Je kan hier prachtige natuurwandelingen ondernemen, vrij of met een gids. Ook El Torcal is een oase van rust. Op 50 min. ligt El Caminito del Rey: een wandelpad langsheen een kloof, helemaal gerestaureerd en zeer veilige belevenis. 

Fabi, de Belgische eigenares van Nuestro Cielo heet je graag welkom en garandeert een zorgeloos verblijf. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijt en ’s avonds een lekkere en originele gastentafel.

Meer info over dit domein, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  www.NuestroCielo.be

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met de FBN-kaart

Klanten met een kaart van het FBN krijgen 5% korting op de prijzen vermeld op de website voor een verblijf tijdens de eerste 2 weken van juli of de eerste 2 weken van augustus. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek wat naturisten B&BNuestro Cielojou te bieden heeft.