Naturisten B&B Suncave Gardens

Suncave Gardens – Rome – Italië

Suncave Gardens is een ecologisch uitgebaat domein van 7 hectare tussen de bossen en net naast Cerveteri, nabij Rome.  Midden in dit domein ligt de verscholen oase van Suncave Gardens Naturist Club. Een kleine familiale cottage en 2 kamers in het hoofdgebouwrond een aangelegd eco-zwembad bieden volledige rust en privacy aan zijn naturistische gasten. De uitbaters beloven uitzonderlijk lekkere avondmalen indien gevraagd. De uitbaters zijn meertalig.

Dit resort is gelegen te midden van de Etruskische archeologische vindplaatsen, op slechts 1 uur rijden van Rome en op 25 minuten van het naaktstrand Santa Severa. Ideaal dus om een eventuele citytrip te combineren met een naturistische verpozing.

Veel meer info over het domein en de accommodatie, activiteiten, omgeving, enz. vind je op de website van het domein. www.suncavegardens.it

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Bij een reservatie voor 4 dagen krijg je een avondmaal voor 2 aangeboden. Bij een reservatie van 7 dagen krijg je daar bovenop de zevende nacht gratis. Vraag naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbater.

Ontdek watNaturisten B&B Suncave Gardensjou te bieden heeft.