Naturisten-camping CHM Montalivet

CHM Montalivet – Médoc – Frankrijk

Aan de rand van de Oceaan, in het uiterste puntje van de regio Médoc, zal je het CHM Montalivet ontdekken, een magisch naturistendomein met meer dan 200 ha aan pijnbomen. Het twee kilometerslange naturistenstrand, in het hart van een buitengewoon en beschermd natuurgebied, zullen liefhebbers van authenticiteit bekoren.

CHM heeft 680 staanplaatsen voor kampeerders, maar heeft ook een ruim en divers aanbod aan tenten, stacaravans, chalets en studio’s om te huren.

Bij CHM kan je een naturistenvakantie houden zonder het domein te hoeven verlaten, want er zijn ter plaatse niet minder dan 22 winkels waaronder zeven restaurants en twee supermarkten.

Er is ook een complete sportinfrastructuur beschikbaar: tennisvelden, basketbalvelden, handbalvelden en beachvolleybalvelden, een fitnesszaal, het zwembad, boogschieten en een enorm jeu-de-boules veld.

De wellness van het CHM beschikt over een sauna, een hamam en een balneotherapie ruimte waar je terecht kan voor verzorgende behandelingen, zoals massages en schoonheidsbehandelingen. Er gaat niets boven opnieuw energie opdoen om je goed en ontspannen te voelen. 

Maar het CHM is ook een paradijs voor kinderen met aan hun leeftijd aangepaste activiteiten, zoals mini-golf, springkastelen, knutselateliers, het zwemparadijs, de piratenboot, de openluchtbioscoop.

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Klanten met een kaart van het FBN krijgen 5% korting op het verblijf. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturistencamping CHM Montalivetjou te bieden heeft.