Naturisten-camping Domaine Laborde

Domaine Laborde – Dordogne – Frankrijk

4 Sterren naturistencamping Domaine Laborde in de Lot et Garonne (Zuid-Frankrijk), exact op de grens met de Dordogne. De kwaliteit van deze 4 sterren blijkt uit de aangeboden faciliteiten: het overdekte subtropische binnenzwembad met sauna en Turks stoombad, prachtige buitenzwembaden met waterglijbanen en bubbelbad/whirlpool en een zwembad voor kleine kinderen, alsook het keurig onderhouden terrein van 20 ha met alleen maar zeer ruime kampeerplaatsen (zon- en schaduwrijk). Speciaal voor kinderen zijn er nog speelplaatsen en grote trampolines. Sportliefhebbers komen aan hun trekken op de officiële tennisbaan, het volleybalveld en het badmintonveld. Er zijn eveneens 2 meren, gevoed door zuiver bronwater, om te zwemmen, te vissen en te spelen.

Naast de ruime camping zijn er ook volledig ingerichte chalets van verschillend types te huur.

Er is een restaurant met heerlijke streekgerechten en fantastische pizza’s uit een houtoven, maar je kan ook steeds terecht bij de snackbar.

Door de ligging van de het domein op de grens van de Dordogne en de Lot en Garonne biedt de omgeving voor elk wat wils: pittoreske stadjes en dorpen, prachtige kastelen, zuiderse markten en de wereldberoemde grotten van Padirac en Lascaux. Ook de wijnliefhebber zal zeker zijn gading vinden.

Veel meer info over dit domein, de voorzieningen, omgeving, enz. kan je bekomen bij de receptie, waar men ook Nederlands spreekt, of vinden op de website van het domein. www.domainelaborde.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Klanten met een FBN-kaart krijgen 5% korting bij een verblijf van minstens 1 week. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aangeboden kortingen. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturistencamping Domaine Labordejou te bieden heeft.