Naturisten-camping Dwingelderhof

Dwingelderhof – Drenthe – Nederland

Dwingelderhof is een kleinschalige camping uitgebaat door de eigenaars Rob en Renate. Deze camping is gelegen in het buitengebied van Drenthe en heeft zowel zon als schaduwplekjes voor je tent, caravan of mobilhome.

Het centrale trefpunt is een mooi aangelegd terras en de sfeervolle bar met voldoende zitruimte rond de houtkachel voor de wat killere dagen. Hier bevindt zich ook de sauna en de massagesalon waar Renate op afspraak je een massage kan geven. 

In deze contreien heerst nog de sfeer van weleer: oude boerderijen midden in het dorp, de mensen nog vaak op klompen, een nachthemel zonder lichtvervuiling waardoor de sterren feller lijken te stralen, het gevoel dat de lucht hier schoner is.  Een landschap bestaande uit weides, heidevelden en bossen en oergezellige kleine dorpjes.

Dwingelderhof ligt centraal tussen twee nationale parken, met talloze wandel- en fietsroutes. Dwingeloo ligt op 3 km en is een ware trekpleister met fraaie boerderijen en gezellige terrassen. In 2012 is dit dorp uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa. Meer info over deze camping, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  Camping-Dwingelderhof.nl

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Op vertoon van de FBN lidkaart, 10% korting bij een minimaal verblijf van 3 dagen. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbater.

Ontdek watNaturistencamping Dwingelderhofjou te bieden heeft.