Naturisten-camping La Genèse

La Genèse – Gard – Frankrijk

Genesteld in de Cevennes biedt de naturistencamping La Genèse een ideale omgeving om het naturisme te beleven. Je zal een ongerepte omgeving ontdekken aan de oevers van la Cèze, ver van de zomerse drukte.

Of je nu liever op de traditionele manier kampeert of op zoek bent naar een huuraccommodatie, je zal zeker een fijn plekje vinden op onze staanplaatsen, met of zonder elektra, in onze gezinstenten, onze stacaravans of een van de chalets.

Bij La Genèse komen zowel groot als klein niets tekort. Ons naturisten vakantiedorp bied je een restaurant, een campingwinkel, een bar, een internetruimte, een bibliotheek, een tennisveld, een volleybalveld, een jeu de boules baan, een sauna, een zwembad, een leuk peuterbad, een sportveld, een speeltuin, een Kids club, boogschieten en een podium voor de avondevenementen.

De rivier La Cèze is een belangrijk onderdeel van het campingleven. Met een rechtstreekse toegang vanaf de camping loopt de rivier voor meer dan 800 meter over het campingterrein en het water biedt een leuke speelruimte en een geweldige plek om te ontspannen. Hier vind je kiezelstranden, kan je zwemmen, kanoën en vissen.

Meer info over deze naturistencamping, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  www.lagenese.nl

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Met je FBN-kaart krijg je 5% korting op je verblijf. Vraag naar je korting en de juiste voorwaarden bij de reservatie.

Ontdek watNaturistencamping La Genèsejou te bieden heeft.