Naturisten-camping La Petite Brenne

LA Petite Brenne – Brenne – Frankrijk

In het prachtige natuurpark ‘Parc naturel régional de Brenne’ ligt het naturistenterrein “La Petite Brenne’. Het landgoed is 42 hectare groot en bestaat uit bos en weiden. La petite Brenne heeft een echt hart: de binnenplaats, waar zich de terrassen, de bar, de snackbar/pizzeria en het restaurant bevinden. Hier kookt de chef-kok elke avond een keuzemenu en een apart kindermenu.

Naast de ruime kampeerplaatsen met keuze tussen zon, schaduw of halfschaduw, zijn er nog diverse types chalets en mobilhomes te huur.

Op het terrein vind je een echt Brenne meer, zoals er in de regio duizenden te vinden zijn. Het meer heeft een zandstrandje, heel geschikt voor kinderen om met zand en water te spelen. Het bevindt zich namelijk bij het ondiepe gedeelte van het meer. Het meer is ook geschikt om met rubberbootjes op te varen. Vissen in het meer is toegestaan.

Het domein heeft twee zwembaden en een kinderbad. In de zomer worden er talrijke activiteiten georganiseerd zoals beeldhouwen, knutselen en samen muziek maken. Het domein leent zich uitstekend tot naturistische wandeltochten. Voor dierenliefhebbers is er animatie met de eigen kudde van paarden en ezels. Je kan er ook een ritje mee maken.

Andere activiteiten zijn de sauna, massages, yoga en de wekelijkse circusvoorstelling voor en door campinggasten. Sport is er natuurlijk ook, zoals voetbal, volleybal, hardlopen, aquagym, …

Dit domein heeft de vele extra’s voor een aangenaam en comfortabel naturistisch verblijf. Veel meer info over dit domein, voorzieningen, animatie, enz. vind je op de website van het domein. www.lapetitebrenne.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Deze camping geeft een mooie korting aan alle houders van een naturistenkaart met INF-logo, zoals o.a. de FBN-kaart. De tarieven staan vermeld op de website van de eigenaar.

Ontdek watNaturistencamping La Petite Brennejou te bieden heeft.