Naturisten-camping Le Clos Barrat

Le Clos Barrat – Lot et Garonne – Frankrijk

Yolanda en Johan heten je van harte welkom op hun prachtige domein Le Clos Barrat met 60 ruime campingplaatsen. Allemaal staan ze midden in de natuur maar op loopafstand van de 3 sanitaire voorzieningen en de gedeelde ruimtes. Op het overdekt terras kan je genieten van gezellige avonden, een goed gesprek, een glas wijn en vrienden. Smaakvolle, verse streekgerechten nodigen je uit. Kom, proef en ontdek…

Naast onze grote campingplaatsen, verhuren we ook enkele complete accommodaties. Van de vroege lente tot de late herfst zit je hier aangenaam en vind je alles wat het nodige comfort biedt.

Zwemmen in het ruime zwembad, petanque, outdoor-fitness, pingpong, volleybal, tennis, badminton, tafelvoetbal zijn maar een greep uit de verschillende sporten die je kan beoefenen.

Gelegen in de Lot en Garonne, waar de zomers heerlijk warm zijn en de horizon geen einde kent. Op het plateau waar de meest karaktervolle wijnen van Frankrijk tot leven komen, de natuur nog ongerept is en de sterrenhemel tot stilte stemt. De omliggende dorpjes en landschappen ademen de echte Franse sfeer: van terrasjes, kunst en erfgoed, lange wandelingen en kastelen.

Meer info vind je op de website van de camping. www.leclosbarrat.fr

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Vanaf een verblijf van 1 week krijgen FBN-kaarthouders 5% korting (niet cumuleerbaar). Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturistencamping La Closse Barratjou te bieden heeft.