Naturistencamping Quinta Do Maral

QUINTA DO MARAL – Gastvrijheid in een oase van rust

Kamperen bij Quinta do Maral heeft veel weg van wild kamperen op een 10 ha grote landelijke camping in het hart van het natuurpark Serra de São Mamede. De boerderij heeft charmante hoekjes in volmaakte harmonie met de natuur, die wachten om ontdekt te worden.

Er is een klein zwembad om af te koelen tijdens de hete- en een kleine ruimte om bij elkaar te komen tijdens de koudere dagen. Je kan ook een uitgerust appartement of een gezellige vrijstaande studio huren.

Gasten kunnen genieten van massages op afspraak, natuur, trekking, wandelen of doodgewoon de rust en de ruimte op het hoogste gebied van de Alentejo, ver weg van de drukte.

Het nabijgelegen Marvão is een van de meest karakteristieke en pittoreske steden van de Alentejo omdat het zijn oude tradities en gastronomie goed kon bewaren. Quinta do Maral werkt samen met het team Caballos Marvão voor de unieke (geklede) therapie met paarden dat belangrijke fysieke, mentale en spirituele voordelen geeft. Het prachtige landschap van Marvão kan nu worden beleefd op een paard voor een combinatie van plezier en avontuur met een therapeutisch karakter.

Meer info over dit domein, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  www.quintadomaral.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met de FBN-kaart

Deze camping geeft ongeveer 10% korting aan alle houders van een naturistenkaart met INF-logo, zoals o.a. de FBN-kaart. De precieze prijzen staan vermeld op de website van de eigenaar.

Ontdek watQuinta Do Maraljou te bieden heeft.