Naturisten-camping Ulika

Ulika – Poreč – Croatië

 

Ulika is een schitterende naturistencamping voor de familie in de buurt van Poreč. Op dit grote domein zijn alle voorzieningen aanwezig. Hier kan je naturisme beleven tijdens de hele duur van je vakantie. In heel Europa zijn er slechts een paar campings die een dergelijke vrijheid toestaan, dus als je naakt van de zomer wil genieten dan is Ulika een goede keus

De 4 sterren naturistencamping Ulika ligt op een schiereiland 8 kilometer ten noorden van Porec in Istrië en biedt zijn gasten alle moderne voorzieningen. Ulika wordt beschouwd als één van de beste campings van Kroatië.

De camping biedt onderdak aan 3.000 gasten en het grootste deel van de camping is verdeeld in kavels, waarvan de meeste in de schaduw van oude eikenbomen liggen. Er is een apart gedeelte bestemd voor gasten met huisdieren.

De camping heeft een 2,5 km lange kust van kiezel- en steenstranden met zonneplateaus. Op de camping bevinden zich een aantal restaurants, grills, bars, souvenir-en krantenwinkels, zo ook een dansvloer en een supermarkt.

Als recreatie biedt de camping zijn gasten zoetwater buitenzwembaden, tennis, tafeltennis, minigolf, fietsen, windsurfen, bootverhuur, excursies en beachvolleybal. Er is een entertainmentprogramma voor kinderen met creatieve workshops en spelletjes. Ook avondevenementen staan op de agenda.

Veel meer info over het domein en de accommodatie, activiteiten, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.www.istracamping.com/nl/camping/ulika .

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

15% korting op het verblijf met je FBN-lidkaart. Vraag naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbater.

Ontdek watNaturistencamping Ulikajou te bieden heeft.