Naturisten-hotel Naturist Angel Club Hotel

Naturist Angel Club Hotel – Rhodos – Griekenland

Naturist Angel Club Hotel is een 3-sterren familiehotel en een exclusief naturisten-vakantiecentrum. Het hotel biedt hoogwaardige faciliteiten en diensten aan en is gelegen op loopafstand van Rhodos-stad, in de buurt van de Vlindervallei, het oude Kamiros en het unieke Faliraki naturistenstrand.

Als erelid van de Internationale Federatie van Naturisme, onderschrijft het hotel hun gedragscode. Hier is een stukje paradijs gecreëerd waar men van het naturisme kan genieten in alle openbare gemeenschappelijke ruimtes, namelijk het zwembad, de bar bij het zwembad, de tuin en het buitenrestaurant. Het zwembad ligt in een prachtige tuin aangeplant met vele palm- en bananenbomen.

Naturist Angel Club heeft de beste aanbiedingen voor georganiseerde uitstapjes en excursies naar alle bezienswaardigheden van het eiland, vele verrassingen, happenings, Griekse avonden, spelavonden en naturistische cruises naar ongerepte stranden. Het hotel probeert te voldoen aan al je wensen en verlangens. www.NaturistAngel.Gr

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Bij boeking via hun website krijg je als FBN-kaarthouder een korting van 10% in 2020. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden en korting bij de uitbater.

Ontdek watNaturisten hotel Naturist Angel Club Hoteljou te bieden heeft.