The Natural Curaçao

The natural Curaçao clothing optional miniresort

Dit ‘Clothing Optional’ en ‘Adults Only’ (14 jaar) vakantiepark ligt in de Caraïben. Jack Sparrow vind je hier niet, maar wel mooie rustige stranden, gezellige restaurants en mogelijke lokale activiteiten zoals snorkelen, duiken, aquasafari, zwemmen met dolfijnen, en veel meer.

Het kleinschalige domein biedt verschillende accommodaties: villa, bungalows, appartement, kamers en safaritenten (glamping). De luchthaven van Willemstad ligt op slechts 20 minuten rijden. Eveneens op 20 minuten maar in de andere richting ligt een prachtig natuurpark, het Christoffelpark en een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes, baaien en restaurantjes.

In dit domein, waar ook singles welkom zijn, ligt de nadruk op meer rust, meer hart, meer zijn. De temperatuur ligt, jawel, heel het jaar door op ongeveer 30° tijdens de dag en 23° ’s nachts en de occasionele warme regenbuien duren amper 30 minuten. Hier kan men het hele jaar door op naturistische vakantie.

Bij de beheerders Roberto & Debby kan je terecht voor al je vragen en het boeken van excursies.

Veel meer info over het domein en de accommodaties, activiteiten, omgeving, enz. vind je op de website van het domein. www.thenaturalcuracao.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met de FBN-kaart

5% korting op je verblijf met je FBN-kaart. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de uitbaters.

Ontdek watThe Natural Curaçaojou te bieden heeft.