Naturisten-verblijf Finca Robusto

Finca Robusto – Costa Blanca – Spanje

Finca Robusto is een kleinschalige luxueuze finca voor naturisten op de hogere hellingen van het nationaal park Montgó en toch slechts een uur rijden van de luchthavens van Valencia en Alicante.

In Finca Robusto geniet je van een verblijf in alle rust. De accommodatie is voorzien van airco en hebben beide een eigen badkamer en terras (de derde kamer “Toro” heeft een groot terras met fantastisch uitzicht). De royale tuin is ingericht met zithoeken en terrassen. Bij het verwarmde zwembad (april – oktober) bevindt zich een buitendouche en een zithoek met barbecue.

Nabijgelegen zijn het oude centrum van het vissersdorpje Javea en het zandstrand van El Arenal, met zijn mooie wandelpromenade en vele gezellige restaurants, terrasjes en bars. De uitbaters adviseren je graag over de talloze plaatselijke activiteiten zoals o.a. fietsen, wandelen, mountainbiken en golfen.

Meer info over deze B&B en studio, de omgeving, enz. vind je op de website van de eigenaar. www.fincarobusto.com

ledenvoordelen-fbn

Jouw voordeel met je FBN-kaart

Klanten met een FBN-kaart krijgen €5/dag korting bij een verblijf van minstens 1 week. Vraag steeds naar je korting en de juiste voorwaarden bij de eigenaar.

Ontdek watNaturistenverblijf Finca Robustojou te bieden heeft.